Boek Koning in De Kempen met tijdelijke korting!

Boek Koning in De Kempen met korting

Wij trakteren! Afgelopen week won ons project 'Koninklijke Kempen' de Provinciale Erfgoedprijs. Tijdens dit project schreven we een boek: Koning in de Kempen. Dit bieden we nu graag aan met een tijdelijke korting van €39 in plaats van €45.Delen

Over
Ooit was het Belgische Vorstenhuis eigenaar van bijna 4.500 ha Kempense gronden, gespreid over de gemeenten Dessel, Mol, Geel en Retie. Onder de vleugels van Stuifzand en Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete werkten verschillende onderzoekers en organisaties samen om de vergeten geschiedenis en het sprekende landschap van dit mythische ‘Koninklijk Domein der Kempen’ weer op de kaart te zetten.


Wij trakteren!
De afgelopen maanden organiseerden de projectpartners wandelingen en events. Het kroonjuweel van het project is de goed gedocumenteerde publicatie ‘Koning in de Kempen’. Met dit alles wonnen we de Erfgoedprijs van provincie Antwerpen, en dat vieren we met een promoactie: het boek ‘Koning in de Kempen’ zal de volgende weken 39 euro in plaats van 45 euro kosten.  


Waar te koop?
In de gekende boekhandels, online, in het archief van stad Geel, bij toerisme Geel en in het Getouw in Mol.
 
Over het boek Lezingen Koninklijke Kempen
© Regionale Landschappen