Aanmelden als landschapsvrijwilliger

Samen bouwen we aan het landschap voor morgen als vrijwilliger bij de Regionale LandschappenDelen

Meld je aan als geïnteresseerde landschapsvrijwilliger

Werk je graag in de buitenlucht? Heb je zin om een handje te helpen in ons Kempische landschap? Wil je op de hoogte blijven van onze vrijwilligerswerking?

Vul hieronder enkele gegevens in, dan houden we je op de hoogte van activiteiten, vormingen en opstart van projecten in jouw buurt waar we een extra paar helpende handen kunnen gebruiken.

Deelnemen aan deze vrijwilligersactiviteiten is steeds vrijblijvend. Je beslist zelf wat lukt voor jou, of je nu maar één keer komt helpen of voor ieder project paraat bent!

Aanmeldformulier landschapsvrijwilliger

 

Hartelijk bedankt voor je interesse! Het is mogelijk dat we op dit moment geen project op jouw maat hebben. Geen nood! We nemen je via deze weg alvast op in ons vrijwilligersbestand. Op basis van je aangeduide interesses en locatie krijg je dan melding zodra er een vrijwilligersproject start.


PRIVACY: We gebruiken je gegevens enkel om je gericht(er) te kunnen contacteren en op de hoogte te houden. We delen deze gegevens uiteraard niet met derden.

Info

Dit LEADER-project wordt uitgerold door Regionaal Landschap Westhoek in samenwerking met Stad Ieper, Regionaal Landschap Kleine en Grote Nete en Regionaal Landschap De Voorkempen.

 

Contact

Info 0471 97 48 30 | landschapsvrijwilligers@rlkgn.be .

© Regionale Landschappen